maandag 4 juli 2011

Alweer van alles gefrutseld!

Haaaidi hoooo! 
Hmmm misschien denken jullie wel dat ik de afgelopen tijd heb stilgezeten? Maar dan eh, moet ik je lekker teleurstellen!!! Ik heb hard gewerkt aan enkele projecten waar ik stiekem toch wel een beetje (veel) trots op ben. 
Bijvoorbeeld dit vestje dat ik voor mezelf gemaakt heb, speciaal voor de communie van mijn zoontje. Het is gehaakt met een super mooi garen van glanskatoen. Natuurlijk is het inmiddels verkocht (het werd me nog net niet van het lijf getrokken) En is het na twee weken vakantie in Griekenland weer veilig op Nederlands grondgebied aangekomen :) 
Verder heb ik (eindelijk!!!!) mijn jurk/tuniek afgemaakt waar ik vorig voorjaar al mee begonnen ben. Jaja, soms MOET ik heel streng zijn voor mezelf en moet ik éérst iets afmaken voordat ik aan iets nieuws mag beginnen. (ja echt, anders is het einde zoek!)
Heb helaas geen foto van het tuniekje, maar zal zeker na de vakantie wel in één of ander fotootje opduiken :) 

Afgelopen week heb ik gewerkt aan de opdracht van Kaartje Design en heb ik 40 bloemetjes gehaakt voor de slingerkaartjes die op haar site te bestellen zijn. Het blijft leuk om te doen. Zometeen nog wat afwerken en dan gaat het vandaag nog op de post! 


Wat nu? Afgelopen weekend heb ik een kei leuk boekje besteld waar heel leuke ideeen in staan. Die ga ik eerst eens uitproberen en natuurlijk ben ik stiekem al begonnen. (had je anders van me verwacht?!) 
Nog effies, dan is het vakantie en wil ik graag aan een nieuw project beginnen, ik zat te denken aan een woondeken volgens het patroon zoals hiernaast is afgebeeld. Alleen (ik weet het nog niet zeker, hoezo besluiteloos?) wil ik deze misschien in zwart/wit en grijstinten maken, denk ik.... hmmm nog 2,5 week om over na te denken welke kleur wolletjes ik ga kopen! 
That's all for today. 
x leslie
ps het enige sleutelhangertje dat je kon winnen met de knopenrace is gewonnen door mijn mam! Mam bedankt voor je geweldige bijdrage!! 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie en tot Blogs,
groetjes Leslie en Aranka