zaterdag 10 september 2011

Goodmoring my Sunshines!
En letterlijk want het zonnetje maakt ons hopenlijk allemaal blij vandaag!
Wat hebben we allemaal gedaan de laatste tijd!?

Eigenlijk te veel om op te noemen. Maar hier een kleine greep uit mijn bezigheden:

Desing: Mille's puffed rings 
Tijdens onze vakantie in Spanje ben ik begonnen aan mijn nieuwe (winter) project. Of ik het afkrijg voor de winter voorbij is betwijfel ik.... Maar toen ik deze deken zag wist ik het: die MOET ik hebben! Alleen de kleurencombinatie vond ik niet zo leuk. Veel te witjes en dus véél te smettelijk! Ik koos voor deze combinatie:
Mooi he!!

Verder ben ik nog bezig met het haken van enkele bloemetjes voor een Goody Bag die wordt samengesteld door Nicollie van nicx.nl Dit doe ik samen met een Hendrikje van kaartjedesign.nl. Zij maakt een labeltje waar een bloempje van Frutzzles aan komt! 
Nicollie gaat naar een soort kunst/handwerkbeurs om spullen te verkopen die ze zelf heeft gemaakt. De goodiebags worden door haar uitgedeeld of verloot. Ik hoop natuurlijk dat ze goed verkoopt en dat de goodiebags ook mooie reclame voor ons opleveren!
Zoals je ziet ben ik bijna klaar, alleen nog draadjes afwerken, dan aan Hendrikje geven zodat zij er verder mee aan de slag kan om het tot een leuk en gezellig geheel te maken voor in die bag!

Voor een collegaatje heb ik deze serie in diverse kleurcombinaties gemaakt. Dit kun je bijvoorbeeld op een shirtje naaien. Erg leuk én hip!
Klik op de onderstreepte tekst voor een voorbeeld van iemand die ze al heeft toegepast! Foto
Thanx voor de foto ;) 

Thats' all for today, ga nog even genieten van het weer. 
Tot Blogs

x Leslie 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie en tot Blogs,
groetjes Leslie en Aranka